Titel album

Duinwijck vs Almere

Zondag speelde Duinwijck thuis tegen Almere. Duinwijck won met 6-2. Doordat er op de banen voor het dutch junior international gespeeld werd had dit een professioneel uiterlijk.

meer
open dit album
Titel album

Junior Masters Van Zijderveld

Zaterdag 26-02-2011 en Zondag 27-02-2011 werden de Junior Masters bij Van Zijderveld gehouden.
Naast dat ik de nodige plaatjes geschoten heb hebben ook Imke van der Aar en Bregje van der Aar de camera in handen gehad. Klik snel op zie meer om een paar foto's van hun te zien.

meer
open dit album
Titel album

European championship mixed teams 2011

The European Championship mixed teams is in Amsterdam this week.
For daily updates visit the album.

meer
open dit album
Titel album

Nederlandse Kampioenschappen 2011

Het NK badminton is weer in de topsporthallen van Almere. Vrijdag waren de kwalificatie rondes en Vele spelers wisten door te breken naar het hoofd toernooi. Zo wist Soraya de Visch Eijbergen zelfs in 3 onderdelen door te breken naar het hoofdtoernooi.En Dorien Lups in 2 onderdelen. Ook Roxanne Molenmaker ging na een hevige strijd in de single door naar het hoofdtoernooi.

meer
open dit album
Titel album

Persconferentie EK mixed teams in Amsterdam

Maandag 31-01-2011 hield de Nederlandse badmintonbond in samenwerking met de gemeente Amsterdam en Sport Unlimited een persconferentie
Het onderwerp EK mixed teams dat gehouden gaat worden op 15 t/m 20 februari dit jaar. Tijdens deze persconferentie is er video gedraaid voor http://badmintonline.nl/ en natuurlijk een paar foto's geschoten. Voor deze foto's klik op meer.

meer
open dit album