Titel album

Amersfoort - Tfs57

Op zondag werden er ook weer vele wedstrijden gespeeld. Zo ook de wedstrijd Amersfoort tegen Tfs'57. Een wedstrijd die volgens menig pers al met 8-0 besloten was. Dit vermelde ook een radioverslaggever vooraf aan zijn luisteraars. Ik kan u normaal vooraf niet vertellen wat de stand wordt maar dat kan ik vandaag wel het wordt namelijk 8-0. Helaas voor de man gooide Sarah Lammers en Onno Quik roet in het eten van de man. Zij wonnen namelijk de mix na een spannende 3de game. eindstand daardoor 7-1.

Voor het album klik hier.meer
open dit album
Titel album

Velo - Dkc

Zaterdag speelde DKC uit bij Van Zundert Velo. Een ware durbie aangezien de clubs te vergelijken zijn met Ajax Fyenoord als het om supporters gaat. DKC kreeg dit keer geen zaal verbod en was in grote getallen aanwezig.
Een lekkere volle zaal zoals we bij Velo gewend zijn.

Voor het album klik hier.


meer
open dit album
Titel album

Amersfoort - Almere

Zaterdag speelde Amersfoort thuis tegen Almere.  Een spannende wedstrijd omdat beide teams strijden voor een plek in de playoffs.
Een spannende strijd terwijl 2 teams 1 van hun toppers moesten missen vanwege buitenlandse toernooien. Zo speelde Amersfoort zonder Yao Jie en Almere zonder Dave Khodabux. Ondanks dat deze 2 spelers miste waren de wedstrijd spannend om te zien.
Voor het album klik hiermeer
open dit album
Titel album

Almere - Victoria

Dit weekend was er op zaterdag een wedstrijd tussen Almere en Victoria. De eindscore was 7-1. Robert Kwee wist Saber Afif te verslaan en haalde het enige puntje voor Victoria binnen.
Toen het tijdens de laatste mix te spannend werd heeft aanhang of spelers van Almere de camera van badmintonline.nl weggedraaid. Een actie die door ons zeer zeker niet gewaardeerd wordt en Alex van Zaanen sportfotografie zal dan daarom ook tot de playoffs niet meer naar almere afreizen voor wedstrijden van Almere. Over eventuele playoffs wordt nog nagedacht of de wedstrijd van Almere wel of niet gedaan gaat worden. De kans is sterk aanwezig dat hier ook geen verslaglegging van zal zijn.

Voor het album klik hier


meer
open dit album
Titel album

Duinwijck - Amersfoort

Zondag speelde Duinwijck tegen amersfoort. Duinwijck won met 7-1 Een grote nederlaag voor Amersfoort waardoor Duinwijck nu op de eerste plaats staat boven van Zundert Velo. Voor tussen en na de wedstrijd was er door Piet Ridder een Serieus Request actie op touw gezet. voor het album klik hier.

 

meer
open dit album
Titel album

van Zijderveld - Almere

Zaterdag 08-01-2011 was het dan zover voor van Zijderveld, kunnen ze bijblijven bij Almere en blijven ze dus kans houden op de playoffs of zit die kans toch wel in een heel klein hoekje. Hoewel de herendubbel gewonnen werd door Van zijderveld in 3 games ging de dames dubbel verloren in 3 games.
Het mannen Enkel van Hans van Os ging nog naar van Zijderveld maar de rest van almere bleek net steeds een stukje te sterk.
Er werden echter wel veel 3 games gespeeld in deze wedstrijd.

 Voor het fotoalbum klik hier.


open dit album
Titel album

Amersfoort vs van Zijderveld

Op 02-01-2011 was het dan zover. BC Amersfoort moest spelen tegen van Zijderveld. De wedstrijd was een inhaal wedstrijd vanwege het slechte weer.
Er waren veel spectaculaire wedstrijden waar van Zijderveld goed liet zien dat hun jeugdige spelers aardig wat in hun mars hebben.meer
open dit album