Titel album

Carlton International Youth Tournament

The first pictures of Tuesday are online. Because the Team tournament is still on the program for today the rest of the pictures will follow tonight or tomorrow. Enjoy the pictures. For album click here


open dit album
Titel album

DKC vs Amersfoort 2010

Zondag werd bij DKC de moeilijke tegenstander Amersfoort ontvangen. De wedstrijden waren zeer belovend en er zaten erg mooie wedstriden tussen. De wedstrijd die er uit sprong werd gespeeld tussen Ruben Wijers en Vincent de Vries. De eerste game ging namelijk naar Ruben die kansen zag om een punt voor DKC te pakken. Echter Vincent herpakte zich in de 2de game en won deze. De enige wedstrijd die in 3 games gespeeld werd liep zoals de vorige 2 games steeds heel gelijk op. Echter Vincent wist op het laatste moment goed te pieken en won met 19-21 de 3de game. Ook Kimberly Gardien dit tegen Gayle Mahulette moest spelen wist er bijna een 3de game uit te slepen. Het werd uiteindelijk 13-21 19-21 in deze wedstrijd.

Bijzonder was de mix die amersfoort als 2de mix opstelde namelijk een oud duo wat na lange tijd weer eens samen speeld Joeli Residay en Jie Yao. Deze wisten met te winnen met 14-21 15-21 van Bouke van bergen Bravenboer en Takling Lam.

Voor het album klik hier.

Ook is er een interview afgenomen met Eric Pang over de competitie en zijn trainersopleiding in Denemarken.
Uiteraard is er ook weer een speler gevraagd voor een kort interview. Ditmaal Gayle Mahulette over haar wedstrijd en kansen bij het Youth Carlton International te hoensbroek. Deze zijn weer te vinden op http://badmintonline.nl


open dit album
Titel album

van Zijderveld VS van Zundert Velo 2010

Deze week speelde op zaterdag van Zijderveld tegen van Zundert Velo. Een zeer opmerkelijke wedstrijd door de vele invallers aan beide kanten. Zo vielen in bij van Zijderveld Arjan Regtien, Robin Tabeling, Elisa Piek, Linda chen en Alida chen. en bij van Zundert Velo speelde extra mee Jim Middelburg en Myke Halkema.

De wedstrijden waren vrij interessant om te zien. wedstrijden tussen Dicky Palyama en Lester Oeij werden goed bekeken door de overige thuis spelende teams. Ook de wedstrijd tussen de 14 jarige Alida Chen en Myke Halkema was erg mooi om te zien. Alida chen pas 14 tegen de 16 jarige Myke Halkema die gespecialieseerd is in de mix en dubbel. Myke wist nog net Alida voor te blijven maar Alida stond in de 2de game 6-11 achter en kwam terug op 15-15 en ook op 18-18 stond de stand nog gelijk, de game ging toch naar Myke Halkema al had het publiek graag een 3de game gezien tussen deze 2 spelers die duidelijk lieten zien dat ze er aan komen.


Alida Chen

De eindstand was uiteindelijk 0-8 voor van Zundert Velo. Er zijn een 2tal interviews opgenomen met Joris van Soerland en Alida Chen. Beide interviews zijn te vinden op http://badmintonline.nl

Voor het album klik hier.


open dit album
Titel album

Ook alexvanzaanen.nl gehinderd door slecht weer

Ook alexvanzaanen.nl had dit weekend pech vanwege het slechte weer. Zaterdag werden alle competitie wedstrijden in de eredivisie al afgelast. En de wedstrijd die zondag geselecteerd was almere 2 vs amersfoort 2 ging ook al niet door. Hierdoor geen nieuwe foto's qua competitie op de site. Ook badmintonline.nl is hier lichtelijk de dupe van omdat er normaal ook videomateriaal aangeleverd wordt. Gelukkig hebben we nog niet alles online staan bij ze dus er kunnen nog nieuwe video's volgen. 

Dit weekend hebben we echter al extra aandacht besteed aan sport & spelers er zijn maar liefst 152 foto's al extra toegevoegd en er zullen er meer volgen. Sta jij er met naam nog niet tussen en staan er foto's op de site die jij vindt dat daar tussen moeten zitten mail mij even. Er zullen er nog vele volgen en ook de functionaliteit zal onderzocht worden.

Heb je als speler zelf een site en maak je af en toe gebruik van mijn foto's ? Mail mij dan ook even met jouw site eerdaags zal er een pagina neergezet gaan worden met links naar andere sites toe.

De site zal dus binnenkort weer iets vernieuwd zijn en hopelijk weer een stukje gebruiksvriendelijker. 


open dit album