Titel album

Velo Amersfoort 2010

Zaterdag werd de wedstrijd Velo Amersfoort gespeeld. Na vorige week nog Amersfoort Velo was deze week alweer de Return. En wat voor een return Velo had zijn zinnen gezet op een 5-3 winst en had de opstelling iets veranderd dan de vorige keer. Na een paar spannende wedstrijden stond het 3-3 gelijk en werd er begonnen aan de mixen.
Waarbij Velo in de eerste mix nog in de 3de game met een voorsprong van 11-3 wisselde, wisten Jelle en Shisi toch deze mix nog te winnen van Dennis en Maartje met 18-21. Gelukkig wisten Rikkert en Myke wel in 2 games te winnen van Joeli en Gayle.

Voor het album klik hier


open dit album
Titel album

WK Racketlon 2010

The World Championship Racketlon is in Zoetermeer. The matches contains 4 sports first they start with table tennis followed by badminton then squash and if still needed a game of tennis. Every sport will be played until twenty one but with two points difference. Service is changed every 2 points.

Thursday it started and we made some fine pictures. Press more to see some and to go to the album

meer
open dit album
Titel album

Almere vs Duinwijck

Jaja het was me het weekend wel weer. In almere gebeurde het allemaal weer. Almere moest spelen tegen Duinwijck en hadden beide hun zinnen gezet om winst. Het waren zeer spannende wedstrijden waarbij veel 3 games gespeeld werden. De eerste 2 wedstrijden liep de spanning al hoog op. Zou de heren dubbel van Duinwijck na een nederlaag tegen Velo nu ook verslagen worden door Almere?  In 3 games ging de wedstrijd uiteindelijk toch nog naar Duinwijck. Ook bij de dames dubbel  was de wedstrijd zo spannend dat het onderste uit de kan kwam. De spelers gingen dan ook echt diep in deze wedstrijden.
Yvonne Sie gaat

meer
open dit album
Titel album

RSK & RJK Noord Holland

Afgelopen weekend was ik aanwezig op de Regiokampioenschappen van Noord-Holland. Deze hebben een uniek concept omdat zowel jeugd als senioren gecombineerd zijn. Meer hierover kun je horen van Ger Tabeling zelf op http://badmintonline.nl. Voor een paar foto's kun je hieronder op meer klikken.

Voor het album klik hier

meer
open dit album
Titel album

zaterdag 06-11-2010

Op Zaterdag 06-11-2010 zijn we in de middag naar Velo team 3 en 4 geweest die eerste divisie spelen om de nodige foto's te maken en een paar korte filmopnames voor badmintonline.nl . Deze worden momenteel gecompileerd.
Velo 3 speelde tegen Duinwijck 2 en Velo 4 speelde tegen Van Zijderveld 2. 2 spannende wedstrijden waar veel jong bloed in speelde.

meer
open dit album
Titel album

Duijnwijck VS van Zundert Velo

PERSBERICHT - De ploeg uit Wateringen onder leiding van Ciraar Slaats heeft zondagmiddag 31 oktober goede zaken gedaan in Haarlem. Meervoudig landskampioen Duinwijck werd in eigen hal met 2-6 verslagen, een uitslag die niemand van te voren had durven voorspellen.

Voor het album klik hier. 

meer
open dit album
Titel album

van Zijderveld VS Smashing

Hieronder het verslag van Robin Tabeling en Elisa Piek te lezen.
Voor het album klik hier.

Op zaterdagavond 30 oktober trad Van Zijderveld aan tegen BC Smashing. Zoals al eerder gezegd was het team van Van Zijderveld gebrand om geen punten te laten liggen. Met 3 invallers in het team ging team 1 met goede moed van start.

meer
open dit album