Titel album

vakantie thailand dag 3

Vandaag ging om kwart over 6 alweer de wekker . Om half 7  kregen we onze wake-up cal. Om 7 uur zaten we aan het ontbijt en tjonge wat hebben ze veel keuze hier in thailand voor het ontbijt in het Narai hotel. Van croissants en toast tot rijst met kip. Nou als ontbijt zijn wij de eerste keer maar gewoon toast gaan halen met een gebakken ei met spek te nemen. Plus een croisant en een soort puddingbroodje. Allemaal erg lekker. Om 8 uur vertrekt de bus en we gaan naar het koninklijk paleis + tempels. We moeten strikt gekleed zijn om naar binnen te mogen. Schouders moeten bedekt zijn plus de broek moet over de knieën en enkels  gaan, ik houd mijn spijkerbroek dus nog maar even een dagje aan.

meer
open dit album
Titel album

vakantie thailand dag 1 & 2

Dinsdag 28-09-3020 Sochtends om half 8 opgestaan om nog 2 x mijn checklist door te nemen van mijn koffer. Ja ik heb alles mooi nog even wat laatste dingen doen op mijn pc om zo 10:45 te Op de papieren staat vertrekhal2 dus eenmaal aangekomen op schiphol even de koffers seallen en daarna inchecken. Helaas het bord in vertrekhal2 zegt bankok bali 30 en ik sta bij 17. Eenmaal aangekomen in vertrekhal 3 zie we helaas ook nog eens dat bali 30 helemaal achterin is. En er staat een mega lange rij voor Bali 30, Gelukkigis bali 30 2 vluchten en staan er ook mensen in de verkeerde rij te wachten. Correndon was de andere rij en mensen sloten keurig aan in de china airlines rij. In de rij nog een man ontmoet die achter ons stond die in thailand woont, gelukkig sprak hij wel nederlands wat een leuk gesprek werd. Eenmaal aan de beurt snel onze koffers op de band. 15 Kilo waar 20 is toegestaan en de andere koffer 17 kilo. Nadat onze handbagage goedgekeurd was voor de maten konden we naar de douane.  Hier bleek weer eens dat mensen niet kunnen lezen, Hier wachten en men staat 2 meter verder al te wachten zo beetje op de ander zijn neus nog net niet op schoot bij de douane ambtenaar,  Goed we hebben nog een uur voordat we naar de volgende controle mogen  laten we even wat gaan eten om  en nog een nederlandse kop koffie drinken,  We gaan nog langs wat shopjes maar blijven hollands dus kijken kijken niet kopen. We gaan maar vast naat GATE F2 waar ons vliegtuig al staat. Snel een foto nemen van ons vliegtuig met die prachtige bloem op de staart.


meer
open dit album
Titel album

almere vs roosterse

Zaterdag was er een eredivisie wedstrijd in Almere. De tegenstander Roosterse was afgereisd naar Almere om de strijd aan te gaan. Nog voor de wedstrijden hoopte zij op een 6-2 nederlaag als positief resultaat. Na de eerste wedstrijden stond Almere met 2-0 voor. Ook Wendy Hoeve kon het geluk nog niet keren, en met een 3-0 achterstand begon Leon Nottelman aan de heren enkel 2 tegen Stephan Branderhorst. Na een slopende eerste game gewonnen door Leon vechte Stephan zich terug in de 2de game. Waarbij iedereen al dacht dat bij Leon de benzine op was. Hij wist echter in de 3de game toch weer alles te kunnen geven en won het eerste punt voor Roosterse. De andere enkels gingen echter naar Almere en met een 5-1 achterstand ging Roosterse de mix in. Deze wisten Rachelle Haan en Dennis Dubbelman makkelijker te winnen dan Wendy Hoeve en Leon Nottelman. Na een zeer spannende wedstrijd wisten Leon Nottelman en Wendy Hoeve toch te winnen in 3 games van Dave Khodabux en Yvonne Sie. Hoewel er spannende scores op het bord kwamen waren er in de wedstrijden wel nog veel onnodige fouten aan beide kanten. Hopelijk gaat dat in de loop van het seizoen beter voor beide clubs. voor het album klik hier


open dit album
Titel album

Junior Masters Duinwijck

Dit weekend waren ook de junior masters te duinwijck. Aangezien ik zaterdag op het Belgian International was ben ik alleen op zondag naar haarlem afgereisd. In haarlem gebeurde eigenlijk vanalles wel weer. Er waren mooie partijen te zien maar ook de nodige blessures die opgelopen werden. Ook de nodige hoop en baal momenten waren duidelijk weer aanwezig bij de jeugdspelers. Hoewel ik probeer de meeste toernooien toch wel af te lopen zal ik er in amersfoort niet bij zijn. de junior masters vallen namelijk gelijk met het Yonex Dutch Open en ik ben uiteraard daar aanwezig.

 

Voor het album klik hier


open dit album
Titel album

Belgian International 2010

Zaterdag ben ik afgereist naar Leuven in Belgie voor het Belgian International.
Hoewel ik enigsinds verlaat aankwam heb ik zeer mooie partijen mogen aanschouwen.
Zo ook de nederlandse spelers hebben goed partij geleverd in de kwart finales en halve finales.
Eric pang ( foto ) wist als tweede geplaatste de finale te behalen.
Eric Pang

meer
open dit album
Titel album

Hoensbroek Satelite

Het Toernooi in hoensbroek begon voor deze fotograaf al slecht.
Hij vertrok later van huis dan gepland enkreeg onderweg ook nog eens te maken met een snelweg die gedeeltelijk afgesloten was. Eenmaal aangekomen was het daarom al tegen 11 uur.

meer
open dit album