Titel album

Gorredijk Satelite

Het satelite toernooi in Gorredijk kende geen verrassende winnaars in de satelite klasse maar had wel veel mooie wedstrijden.
Helaas kende het toernooi ook veel blessure leed. Zo had de duitser Timon Uferman tijdens 1 van de laatste wedstrijden de pech dat zijn knie uit de kom raakte. Een ambulance moest ter plaatse komen en het ambulance personeel heeft de knie ter plaatse weer gezet. Timon moest echter wel mee met de ambulance maar is de zelfde avond nog naar huis vertrokken.

meer
open dit album
Titel album

Langenfeld 2010

De Jeugdselectie speelt het eerste jeugdtoernooi van seizoen 2010-2011 in Langenfeld. De jeugd gaat goed van start en speelt in de mix de nodige partijen op vrijdag. Hier behalen Ruben Jille en Alida Chen de halve finale in de mix onder 15. Russel Muns en Myke Halkema spelen in veel 3 gamers zich naar de halve finale. Helaas stranden Jim Middelburg  en Soraya de Visch Eijbergen  in de kwartfinale in een spannende driegamer. 

Op zaterdag wordt er gespeeld in 2 hallen waarvan onder 15 in een andere hal speelt dan onder 17 en onder 19 die in de zelfde hal spelen. Al gauw loopt het schema van de onder 17 / 19 hal achter op schema. Na 2 uur spelen liep de hal al een half uur achter op schema, dit kwam voornamelijk door het lange inslaan van de jeugd.

meer
open dit album
Titel album

Jie mist Masters door fout bond

Yao Jie en Eric Pang kunnen door een blunder van de badmintonbond niet aan de China Masters deelnemen.

De bond was vergeten het koppel in te schrijven voor het toernooi uit de Super Series.

In de Super Series-toernooien meten de beste 32 spelers van de wereld zich met elkaar. Jie en Pang behoren daartoe en lopen nu behalve geld ook de kans mis om punten te pakken voor hun ranking.

Jie en Pang maken geen deel meer uit van de nationale selectie, omdat ze met een ander racket spelen dan die van de sponsor van de bond. Ze betalen nu zelf de kosten van internationale toernooien maar kunnen zich niet zelf inschrijven, want dat moet de bond doen.

 


open dit album